Προφίλ

Προφίλ

Το απόλυτο meetingpoint για όσους αγαπούν το στιλ και τη φινέτσα στη Θεσσαλονίκη, είναι το κατάστημα Diamantis.

Το κατάστημα είναι ένα από τα πιο διάσημα ονόματα στο χώρο της μόδας στη Θεσσαλονίκη από το 1964. Σήμερα την επιχείρηση διευθύνουν τα δυο παιδία, Αναστασία και Αλέξανδρος. Σε ένα χώρο που αποπνέει πολυτέλεια και στυλ, φιλοξενούνται λαμπερές υπογραφές των πιο γνωστών οίκων μόδας από όλη την Ευρώπη.

Καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις του άνδρα στο χώρο της μόδας, το κατάστημα Diamantis διαθέτει μεγάλη ποικιλία κομψών, χειροποίητων, επώνυμων κουστουμιών, τόσο για τις επίσημες εκδηλώσεις σας, όσο και για casual περιστάσεις.

Η μεγαλύτερη ποικιλία από sport συλλογές κλασσικών οίκων αλλά και από μοντέρνες μάρκες, τα πιο διάσηµα brands παγκοσµίως όπως Brioni, PalZileri, Billionaire, Ravazzolo, Versace Collection, Corneliani, Messori, Lagerfeld, Cortigiani και Galliano, προσφέρουν πολλές και μοναδικές επιλογές σε ανατρεπτικούς συνδυασμούς που απογειώνουν το ανδρικό ντύσιμο.

Αλλά και για την πιο σημαντική στιγμή της ζωή σας, το γάμο σας, οι επιλογές ανάμεσα σε καλοραμμένα κοστούμια µε εξαιρετικά υφάσματα και κοψίματα που τα καθιστούν διαχρονικά θα σας εντυπωσιάσουν!

Σε εμάς θα βρείτε κατ' αποκλειστικότητα και τα απαραίτητα σε κάθε σας εμφάνιση αξεσουάρ και παπούτσια των οίκων Roberto Botticelli και Fabi, που ολοκληρώνουν την εικόνα σας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση διαθέτει ιδιόκτητο ραφείο και σε περίπτωση που απαιτούνται προσαρμογές των ενδυμάτων, γίνονται αμέσως οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο ραφείο μας από τον έμπειρο ράφτη του καταστήματος, με τρόπο που να καλύπτονται οι απαιτήσεις και επιθυμίες του πλέον απαιτητικού πελάτη.

Διαχρονική Πολυτέλεια!