Услуги

Услуги

Искуство по мерка – Облека по ваша мерка
Продавницата исто така нуди служба за облека направена по мерка, со што им дава решенија и на најизбирливите клиенти. Клиентите можат да го изберат материјалот што им се допаѓа од големиот избор материјали од Равазоло и ПалЗилери за костуми, жакети, панталони и палта, како и од Санфорт за кошули, и исто така, можете да ги одредите деталите (вид на јака, единечна или двојна манжета, боја на копчиња итн.).

Тогаш, шивачот од продавницата му ги зема мерите на клиентот, кои потоа се испраќаат во соодветната странска модна куќа и во рок од 25 дена, клиентот ќе ги добие алиштата што ги одбрал, во онаа големина што ја побарал, без да биде потребно да се направат најмали измени.